Idag har jag en helvetesdag! Började om på min medicin och första dagen är ett rent helvete! Jag blir helskakig och har NOLL salivproduktion, kroppen blir KAOS och även hjärnan. Koncentrationsförmågan är bättre än någonsin men hela världens blir ju så långsam och jag hinner mer än jag borde kunna göra. Jag vet att i morgon när jag tar medicin igen kommer det att vara toppen men just NU är det bara skit! BLÄH!

Tillråga på allt så åker Samuel bort i nästan en vecka. Det är ingenting som jag missunnar honom, snarare tvärtom! Jag är otroligt glad och tacksam över att han får åka iväg och göra något som han älskar.

Igår tog jag faktiskt fram mat ur frysen som jag tänkte att vi skulle äta idag, då slipper jag laga mat medan barnen är döhungriga! Jag hade tänkt kocka ihop något innan jag går och lägger mig så de finns i morgon också!