Jamen då hade jag klarat första natten utan min älskade. Det tog ett bra tag innan jag somnade igår och jag valde att Kasper skulle få sova i min säng nu medan Samuel är borta. Det blir inte lika tomt då och jag slipper känna mig ensammast i världen! Barnen har skött sig exemplariskt och jag hoppas att det fortsätter så.
Igår började jag att plocka ur köksskåpen och flytta om i tvättstugan för att rymma viktiga saker så som mediciner, plåster och lampor medan vi bygger om köket. Det är inte bara att packa undan allt i kartonger, det krävs lite planering och det är jag rätt grym på om jag får skryta upp mig själv.

Jag har än så länge rökt 3 cigaretter idag och nu finns en stackare kvar i paketet och sedan är det slut. Jag vill verkligen klara det här men samtidigt inte. Det har varit en del av mig i över 13 år till och från, vad ska jag göra i stället? Nä, jag har faktiskt bestämt att jag ska ge det ett försök. Jag förbjuder dock inte mig själv att ta en cigg nån gång då och då, däremot behöver jag inte köpa cigg och röka hela jävla tiden. Jag har köpt andra cigg och de smakar inte lika gott så varför ska jag då röka? Jag försöker tänka lite på barnen att de ska slippa ha en mamma som springer in och ut hela tiden och luktar rök.
Tänk så gott alla kläder kommer att lukta och framför allt HÅRET! Jag kommer att fixa det här!

Det är inte lätt att sluta med socker ska ni veta, då är det betydligt enklare med nikotin. Klarar jag att inte äta massa socker klarar jag nog att sluta röka. Det gäller bara att bryta mönstren. Istället för att gå ut och röka efter en kopp kaffe, maten och andra tillfällen så får jag helt enkelt hitta på något nytt.

Jag måste ta itu med mycket nu när jag ska sluta röka, det kommer att behövas.
Just nu håller huvudet på att spricka och jag vet verkligen inte varför. Jag hoppas att det hinner gå över innan jag ska hämta mina småkottar.

IMG_8100.JPG
En vanlig dag på Sorsele Busstation i Januari! Selfies, selfies everywhere!