Idag provade jag den där lilla mojängen som ska föreställa en spis och ugn. Jag fixade bacon i den och de blev mer än bra, de blev så perfekta som de någonsin kunnat bli! Jag bad även min sambo att ta fram våran lilla crock-pot för jag tänkt prova göra två köttbitar i den.
Jag slängde ner köttet i grytan och hällde på lite vatten och kryddade vattnet rejält med salt och svartpeppar, sedan slog jag igång grytan på low.

Frukost för mig idag blev äggmjölk till kaffet och två skinkrullar med bregott, MUMS! Sedan smakade jag på ett bacon efter någon timme.
Lunchen blev lite knasig men jag åt i alla fall samma som jag åt till middag igår. Det var lika gott idag!!

När det var middagstid så kollade jag till köttet som låg i grytan och det var klart. Det smakade otroligt gott! Att jag inte har tänkt på detta förut!! Nu när jag vet om detta så kommer jag att göra många olika köttbitar framöver och speciellt nu när vi renoverar köket.
Både jag och Liam åt köttet och bearnaisesås till middag, han bara älskade det!

Nu såhär på kvällskvisten fick jag ett enormt sug efter något salt och jag åt lite bacon och inser att jag ätit alldeles för lite fett så nu ska jag slänga i mig ketobollar och sedan tror jag att ryggen ska få vila.

Jag har jobbat på rätt bra här hemma ikväll och jag hoppas att det duger. Det är inte bara köket som ska få sig en makeover utan hallen ska också göras om. Det bestämde jag ikväll när Samuel var på jobbet. Han gjorde klart för mig i telefonen att han inte skulle kunna hjälpa mig eftersom att han har så mycket att göra med golven i kök och hall. Jag är helt medveten om det och jag kräver inte så mycket av honom. Jag tycker att han är otrolig som sliter som ett djur för oss, en riktig familjlefar :)

/-t0kliten