“Fettisdagen, även kallad semmeldagen, semlans dag och fastlagstisdagen är en av våra mest firade temadagar.”
Även fast jag inte äter “vanliga” semlor som sälja på affärerna så betyder inte det att blir utan. Jag har ännu en gång bakat i micron och den här gången blev det på jobbet. Det är ju väldigt lätt att slänga ihop en semla i micron, bara man har ingredienserna så löser sig de mesta. Idag lyxar jag till det med sukrin i smeten och mandelmassan! Frågor på de?

Som ni har förstått händer det mycket i mitt liv. Det är renovering, planering av bröllop, operation och mycket mycket mer! Nu är snart köket klart om man bortser från golv och taklister som vi för tillfället inte har råd att köpa.
Jag håller på att känna mig rätt stressad över att inte hittat någon brudklänning så jag MÅSTE iväg till Skellefteå och kolla. Det känns på något sett alldeles för riskabelt att beställa en klänning när jag inte ens har provat någon. Jag vet egentligen inte vilka modell som passar mig! Varför jag väljer Skellefteå är för att när jag var i Umeå för några veckor sedan så gick jag och min goda vän Sara in på Högtidskläder och bemötandet vi fick där var KATASTROFAL! Vi var de enda i butiken förutom personalen och vi fick inte ens titta va de hade utan ägarinnan tyckte att jag skulle boka en tid. Jag förklarade att jag har 26 mil till Umeå och då tyckte hon att jag kunde boka in en helg i Umeå för att komma och kolla. Hon kunde inte ens visa en klänning som jag pekade på. Jag brann inombords när hon tittade på mig från topp till tå och sa “Vi måste nog beställa hem en klänning till dig”. Visst, jag är inte storlek 34-36 som hon är men att hon ens gjorde en “storleksanalys” när jag har en dunjacka på mig. FYFAN säger jag bara! Hon där kan stoppa upp sin butik där solen aldrig lyser för dit in går jag aldrig igen och jag tänker absolut INTE rekommendera butiken heller.

Bröllopsinbjudningar håller på att vara klar, iaf layouten och kuverten har jag fått hem också. Nu gäller det bara att bestämma sig!

/-t0kliten