Idsg har jag haft en mindre bra dag på jobbet som yttrat sig på olika sätt. Hur som helst så har jag hunnit med väldigt mycket på jobbet och även hunnit skriva på alla kuvert. Nu är det bara frimärke än kvar och sedan ska de på lådan. 

Efter jobbet kom jag hem och hade fått instruktioner om att inte titta in i köket. Jag skulle gå in i sovrummet och byta om. Sagt och gjort så gick jag och bytte om. När jag kom ut i hallen möttes jag av min älskade med plankstek i händerna. Det vara bara att sätta sig ner och börja äta!  Älgkött, blomkålsmos toppad med ost, baconlindade sparris och en tomat toppad med ost serverade han och på bordet stod en vas med tulpaner! Min man kan verkligen, det är ett som är säkert! Nu ligger jag och barnen i soffan och myser medan Samuel är så fantastiskt duktig att diska bort i köket. Tänk att jag fick den bästa familjen!