Jag är lätt bitter idag!

Jag och min kärlek packade och gjorde fika till barnen som vi skulle ta med till Tvärålund idag. Jag hade fixat 2 olika sorters mackor, mariekex, citron jätten, digidtivekex, hemmagjord drickyoghurt, salami- och ostrullar, pixaskar och tuggummi. Vad händer i natt? Jo, Kasper vaknar och spyr ner sin säng. Vi hjälps åt och lägger honom i våran säng. Ca 30 min senare vaknar jag av att Kasper är nära att spy, jag räddar allt utom lakanet den här gången. Vi bäddar rent och somnar om igen. Ett tag senare hör jag Liam så jag springer dit och lyfter upp honom ur sängen och tar honom till toaletten, där försöker han spy men inget händer förrän Samuel kommer in, då släpper proppen och han skiter massor.

Ni kanske förstår att jag blev hemma med magsjukebarnen medan Samuel åkte iväg med Raimo och Jimmy för att tävla. Nu får jag och barnen hålla tummar och tår på avstånd för både Jimmy och Samuel!