Denna dag har varit händelserik. Jag lämnade Liam på dagis, åkte ner på jobbet och fikade, handlade födelsedagspresenter till Raimo och sedan åkte jag hem och inväntade min äldsta lillebror. När han kom höll jag på med lunchen så vi surrade medan jag lagade mat och gav Viggo mat. Samuel kom hem och vi käkade lunch och drack kaffe innan det var dags att åka till min mormor och lasta sv sofforna som min lillebror lånat. När det var klart åkte min lillebror hem till Lycksele igen. Det är synd att vi knappt ses och hörs nu för tiden men men. Man får vara glad och ta vara på de stunderna som kommer. 

Morgonmys innan dagis
  

Redo att lämna brorsan på dagis

 
Jag och Samuel åkte till kommunhuset och röstade om detta med vindkraftsparken. Till er i Sorsele kommun: Har du röstat? Om inte, gör de! Efter att vi hade röstat gled vi in till Malin en snabbis och sa hej innan vi åkte och hämtade Liam på dagis. Detta var sista dagen för honom den här veckan vilket han INTE gillade. Han vill vara där i morgon också men eftersom att jag är mammaledig har vi bara rätt att ha honom där 15 tim i veckan. Hur förklarar man de för en 3-åring? Inte alls! 
Jag slängde ihop currykyckling och ris medan Samuel skottade ner lite snö från taket. Tokigt att den som är höjdrädd är på taket!! Nästa gång blir det nog jag som stiger upp dit.. När vi hade käkat och stökat undan så åkte vi till Stensund och firade Raimo. De bjöd på kaffe, tårtor och surr. När Liam började bli trött klädde vi oss, tackade för oss och körde hem. 

Detta var presenten frön vår familj. Vin, öl, torkat renkött, rensalami, renkorv och en trisslott.
  
I vanlig ordning vill Liam vara stilig när vi ska till morfar. Han var väldigt bestämd när de gällde flugan!
 
Jag tänkte bjuda på några bilder från veckan som gått. Jag hinner liksom inte med. Dagarna går vansinnigt fort, tycker inte ni de? 

    
/Fru Pallin Sjöberg