Ikväll efter jobbet åkte vår familj och köpte presenter till min mormor som fyller 70 år idag. Vi kom ut från blomsteraffären med blommor, kort och örhängen! Vi åkte hem till henne och gav henne presenterna och hjälpte henne på med örhängena. Vi åkte sedan hem och klädde om, småkottarna valde kostym, skjorta och fluga. De är så otroligt fina i sina kläder och de verkar trivas i dem.

Vi åkte på hotellet och mötte upp resten av familjen och sedan slog vi oss ner vid bordet. Vi fick menyn och beställde mat. Både förrätt och varmrätt blev det kvällen till ära. När vi intagit maten hittade kottarna kompisar så de gick iväg och lekte medan vi vuxna åt klart. När de dukat bort rullades tårtan in. Jag åt mig proppmätt och forfarande är jag mätt!

Jag vill tacka familjen för en fantastisk kväll och framförallt gratta min mormor! Hon är en fantastisk människa och alla skulle ha haft äran att ha en Ninni i sitt liv. Grattis på 70-årsdagen mormor, jag älskar dig!

  
/Fru Pallin Sjöberg