Det är skönt som attan att ha gått ut offentligt med graviditeten. Trots att jag är i v 21 så syns det inte så mycket ännu, i alla fall inte om man jämför med tidigare graviditeter. Nu får det synas hur mycket som helst faktiskt, det är som ingen hemlighet längre. Dock är jag vansinnigt besviken över att vissa inte kunde hålla vår hemlighet så det är alldeles för många som visste om det. Värsta är att jag inte fick berätta för mina nära själv. 

Hur som helst så har vi passerat halvvägs o ch jag mår mycket bättre än i början. Däremot känner jag av i bäckenet att något händer. Jag som har dåligt bäcken i vanliga fall.. Men det är värt varenda sekund av smärta.

Just nu ligger jag i soffan och suktar efter apelsin och apelsinjuice medan bebis utforskar utrymmet. Det är verkligen så himla mysigt att känna bebis röra sig.

  
Ikväll har vår lilla familj spelat Kaspers nya sällskapsspel, Den försvunna diamanten. Liam gav upp efter halva tiden men vi andra fortsatte. Som tur var hittade jag diamanten och kunde gå i mål nästa gång det var min tur. Det var verkligen supermysigt att umgås utan all elektronik en kväll.

/Fru Pallin Sjöberg