I torsdags började männen att måla huset medan jag och barnen jobbade på gården. Ja, just de. Som ni ser på första bilden så skötte Kasper om skyliftkörningen. Förvandlingen från gult till varmgrått har börjat.

    
    
   
Hela huset är färdigmålat förutom de vita som vi inte hunnit med själva. Jag kan verkligen rekommendera Stefan Sandströms Måleri AB för de väl utförda och snabba jobbet med vårt hus! 

Fredagen och även idag så åkte jag och barnen ner på holmen och hoppade lite, käkade varma chips, popcorn och åkte karuseller. Vi har haft toppendagar tillsammans! Idag fick vi åka impala med barnens morfar och de var nog de bästa om barnen får säga sitt.

   
    
    
    
    
   
Jag vill tacka alla som varit med och gjort den här helgen otrolig på allasätt och vis. I morgon ska det tvättas, packas och målas de sista på huset innan vi åker iväg till Lycksele för att vara på den årliga motorveckan.

/Fru Pallin Sjöberg