Nu har intresset för matlagning börjat poppa upp igen. Varför vet jag inte men det känns jätteroligt. Sista tiden har vi ätit massa skräp och inte alls mat som jag vill äta eller ens servera. I morse så plockade jag fram köttfärs och nu på lunchen åkte jag hem och la fram det på bänken. Jag hade tänkt mig någon slags gratäng med broccoli, köttfärs, purjolök, mozzarellaost, champinjoner och kanske något mer. Jag älskar att exprimentera. Jag ska försöka få min man att åka ner på affären med mig efter middagen så att vi kan “storhandla”. Det känns som att kylskåpet bara är fyllt på men inte rensat så det vill jag hinna med innan vi åker och handlar.

Lillfisken har verkligen gjort sig ihågkommen sista tiden, typ HELA tiden. Det gör så otroligt ont ibland och jag undrar vad jag har gjort den lilla krabaten. Om 2 veckor är det dags för att träffa BM igen. Sist jag träffade henne var jag så sjuk att jag knappt minns besöket. Jag vet att vi fick lyssna på hjärtljuden och att de låg på mellan 148 och 152 precis som med Liam.

Nu plingade de till i mitt huvud om att dricka vatten så det är väl bäst att lämna allt och tömma en flaska vatten. Det är väldigt viktigt för mig att dricka vatten sedan jag blev sjuk ska ni veta.

aad4fe5bd856d543448963eaa06e38a1

/Fru Pallin Sjöberg