Ja, då har veckan passerat. I torsdags var jag och Kaspers pappa på bup med Kasper. Det gick jättebra och det planeras in ett nytt möte i februari. 

Samuel jobbar i helgen så det är bara jag och Liam hemma på förmiddagarna. Vi har även tagit på oss att vara hundvakt i helgen. Just nu ligger hundarna och sover tryggt bredvid oss. I morse tog vi sovmorgon till 8 och sedan gick vi upp och fixade kesoplättar och kardemummagrädde, mums! Sedan började vi baka, det blev mjukpepparkaka med mandelmjöl och sedan blev det typ kokosbräck. 

Vi har även intagit en fantastisk lunch, bönpasta med norrlandsost- och baconsås!  Kasper kom förbi en liten sväng innan de skulle äta lunch. Det är så mysigt när han kommer hem och delar ut pussar och kramar. Jag blir så lycklig när jag får vara med mina barn, de betyder mer än ord kan beskriva.

Nu ligger jag och Liam i soffan och ser filmen Inside Out. Om 1 1/2 timme är mannen i mitt liv hemma och då ska han få kärleksfulla pussar och kramar av oss.

“Ge dig mamma, pussarna är slut” säger Liam

/Fru Pallin Sjöberg