Det är så underbart att vara tillbaka på jobbet efter 4 veckors ledighet. Det är så härligt väder att jobba i, jag är tacksam över att det inte är strålande sol och jättevarmt. Jag har faktiskt på mig långbyxor och min fleecejacka, i augusti! HAHA!

Jag har faktiskt hunnit med väldigt mycket idag! Det känns att jag kom igång då jag cyklade till jobbet och att jag åt en ordentlig frukost här på jobbet. Det fick bli en avocado och lite keso. Supersmarrigt!

Nu känner jag sug efter mat och funderar lite på om jag ska ta mig ett äpple, why not liksom. Till lunch har jag med mig meatza och pizzasallad och gissa om jag längtar tills jag får äta!!

Idag hoppas jag att min man lagar en lyxmåltid till oss så att jag slipper laga mat när jag kommer hem från jobbet. Det är alltid skönt att bli bortskämd och speciellt eftersom att i morgon går älsklingen på sitt skift och då kommer vi knappt att ses. Jag är inget stort fan av hans eftermiddagsveckor faktiskt, vi får som ingen tid med varandra och Kasper är alltid hos sin pappa då Samuel jobbar.

/Fru Pallin Sjöberg