Jag har verkligen idétorka just nu. Jag vet inte alls vad jag ska skriva och det kan bero mycket på att jag har så inni bomben ont i ryggen och att humöret är på botten just nu. Jag är inte alls i form kan man säga. Hur som helst så har vi varit ute på skoter hela helgen här runt Sorsele. I lördags körde vi till Tjålmträsk och åt lunch med några vänner och sedan körde vi till Malin och Adam där barnen fick krascha pepparkakshus och fika. Jag och Kasper stannade lite längre än Liam och Samuel som åkte hem och städade ur pulkan och så.
När vi kom hem blev det dusch och sedan middag. Jag testade att ge familjen bönpasta och det gick kanon! Alla åt och tyckte inte alls att det smakade så tokigt så jag tror att jag ska testa mer av det. Samuels mage tål inte riktigt pasta men den här bönpastan gick kanon!
Igår var vi ute på en skotertur till Nalovardo där vi käkade lunch och surrade med folk. Vissa körde bil dit och vi andra körde skoter. Jag kände när vi kom hem att det inte är aktuellt att köra skoter då jag har så ont i ryggen så nu får det bli en paus från de ett tag!
freeride_154_800r_34fNär vi kom hem bjöd vi Kaspers pappa på kaffe och sedan kom min lillebror med flickvän och min supersöta brorson på besök. Vi har inte träffats sen i september och det var verkligen otroligt skönt att träffa dem igen. Vi bjöd på tacos till middag och innan de åkte iväg fick de lite glass och maränger.
Kasper och Gabriel lekte massor och höll sams hela tiden vilket inte är vanligt, både jag och lillebror var lite förvånad men samtidigt väldigt glad. Liam fick vara med på ett hörn ibland men jag kan förstå om storpojkarna kanske inte vill leka med honom hela tiden.
När de åkte hem blev det tomt, tyst och kändes rätt tungt för mig. Trots att vi bara bor 14 mil ifrån varandra hinner vi aldrig ses.

Jag och Samuel gosade ner oss i sängen och såg nyaste Beck filmen innan vi la oss och sov. För en gång skull så började vi inte se film kl 22 utan vi la oss innan 21 och såg filmen vilket var kanon. I morse då jag vaknade var jag inte död trots att ryggen värker.
Här på jobbet är det lugnt och väldigt lite att göra, väldigt passande för mig idag. Jag borde egentligen vila, men ibland går inte det..

Nu ska jag ta itu med lite annat innan bussen kommer!