I morse när jag steg upp och väckte Liam insåg jag att cyklingen blir inställd. Liam var supertrött och jag bestämde att mysa med honom och äta frukost i soffan innan förskolan. Vi åt lite kvarg och en macka i soffan och myste till 100% innan vi klädde på oss och packade väskorna. Väl på dagis så visade han upp sina blinkskor för personalen och sedan sa han Hejdå till mig.

Jag insåg då att klockan inte var så mycket så jag körde till Q8 och gick in till Andreas och surrade lite innan jobbet. När jag hade öppnat och aviserat så tog jag fram min nya bok “Lycka! En handbok i konsten att leva” av Dalai Lama. Medan jag läste gick jag runt runt här på jobbet och det kändes jättebra att röra sig samtidigt som jag läste. Varför ska jag sitta ner och läsa när jag kan gå omkring? På det här viset så får jag ihop lite mer steg och gratismotion på jobbet, supersmart, eller hur?

På lunchen så hade jag tänkt ta mig en riktig promenad, utomhus, i alla fall om vädret tillåter. Jag ska även försöka få pussa lite på min man som ligger och sover efter att ha jobbat i natt.

Sitter och funderar lite på middag just nu.. Jag ska nog ta fram kycklingfiléer ur frysen idag men funderar lite på vad jag ska göra för smaskigt. Gärna något med broccoli.. Har ni något förslag?

kyckling_broccoli_tomat_plateup

/Fru Pallin Sjöberg