Jag anser att jag och Samuel är otroligt duktiga på att visa varandra och barnen kärlek. Det går liksom inte många sekunder mellan pussarna, kramarna eller fina ord när vi är med varandra. Vi försöker också att göra saker med varandra för de mesta. Nu när Samuel är hemma från jobbet så är barnen hemma och hjälper till med altanen, Liam är lite förkyld som vi hoppas ska gå över innan nästa vecka. Altanbygget går framåt och den blir mycket finare än vad den förra var och vi ska verkligen ta hand om den här! När jag kommer hem från jobbet så brukar vi käka och sedan är det kvalitetstid med kottarna innan de ska sova. När man bara har några ynka timmar per dygn att umgås så gör man det. För mig är det självklart!
Visst vissa dagar får man inte “vara med” utan enbart titta på och då kan man göra annat under tiden som de leker. Även småkottarnas konto blir mättat ibland, speciellt nu när de får hjälpa till hela dagarna.
Ikväll hade jag tänkt ta med familjen på ett litet äventyr om inte klockan blir alltför mycket.

1043_viarsabratillsammans/Fru Pallin Sjöberg