Som de flesta av er vet så brukar jag dela med mig av de mesta som händer i mitt liv. Men ibland finns det saker som jag berättar för ett visst antal personer i min omgivning. Den här gången berättade jag något som jag verkligen inte ville att det skulle komma ut. Tyvärr så visade det sig rätt fort att min hemlighet inte stannade där den skulle. Jag är besviken, väldigt besviken. Jag tänker inte konfrontera denne heller, det har helt enkelt gjort för ont. Allt är liksom förstört och det går inte att göra ogjort heller. Jag är obeskrivligt besviken och just den här grejen har gjort att jag inte riktigt känner något förtroende för personen ifråga. Jag kommer inte att riva upp himmel och jord utan bara fortsätta mitt liv som vanligt. 

Hur skulle ha reagerat om någon gjort samma sak mot dig?

   
 /Fru Pallin Sjöberg