Vinter har kommit för att stanna hoppas vi här hemma. Jag och Liam har ätit tomtegröt till lunch och sedan tog vi en promenad. Vi plockade upp Malin, Ada och Tova på väg mot affären. Vi handlade lite och sedan gick vi hem till dem och drack kaffe. Samuel kom och plockade upp mig och Liam när han kom hem från skogen och vi åkte hem. Väl hemma kokade jag varm choklad och plockade fram mackor som jag hade gjort på morgonen.

  
Förresten så har jag lite klädbrist då magen växer hela tiden. Jag sökte täckbyxor igår men hittade inga. I morse sökte jag efter dem igen och jag hittade dem, tror ni att jag kunde ha dem?

  
Helfestligt! Nu vet jag att det finns byxor åt mig i vinter för dessa täckbyxor har faktiskt hängslet om man vill! Nu är det bara för mig att hitta en lång vinterjacka så att jag klarar mig i vinter.

/Fru Pallin Sjöberg