Nu när jag är gravid är det jätteviktigt att jag kommer ihåg mina järntabletter. För att hjälpa mig själv är det viktigt att äta järnrik mat. Häromdagen så åt jag och min man blodpudding till lunch. Det var helt nytt för mig stt INTE dricka mjölk till, jag menar, det är ju halva nöjet.  

 Såhär såg alltså min lunch ut. Jag la även till en tsk lingonsylt innan slutet. Det smakade….inte som vanligt kan man säga. Juicen gjorde vi själva i min fantastiska råsaftcentrifug som jag fick i julklapp.

Jag har förresten fått äran att följa min son på innebandyträning. Vilka små stjärnor de var. Det mest intressanta är att se utveckligen på dem.  

 Han är verkligen så fin min älskade grabb!  

 Lillebror och Samuel fick givetvis följa med på träningen och de uppskattade det lika mycket som jag gjorde. Kasper undrade vad jag tyckte om honom och alla andra. Jag sa som jag tycker, att alla var jätteduktiga på olika saker. Alla är bäst på sitt sätt och jag vet att de som inte är så snabb på att springa kanske är väldigt duktiga på att passa. Jag uppmuntrar gärna barnen till att fortsätta med de som de gillar och ju mer de tränar desto bättre blir dem och desto roligare får dem.

/Fru Pallin Sjöberg