Idag fyllde min bästa vän, själsfrände och man år. Det blev en helt perfekt kväll och innan 22 sov han som ett barn. ;)

I morgon åker jag och minstingarna till Lycksele på dejt till deras lillkusin Saga. Vi ska även försöka hinna med stan innan vi åker hemåt. Att åka 30 mil en dag är vardagsmat och jag vet att det kommer att gå kanonbra… Vi har redan bokat in shopping och även lunchdejt. 

Jag kommer att uppdatera bloggen om min nya resa till ett hälsosammare liv. Jag har påbörjar en mängd inlägg men inte publicerat än, de kommer så håll ut! 

Kan iaf berätta att från i Tisdags har jag tappat några kilon och jag är på rätt väg! Att kombinera lchf och clean eating känns rätt just idag!

Min man och jag förra helgen på barnfri “bröllopsnatt”.
Min man, ute på middag, bara han och jag!
Jag, ca 8 veckor efter Viggo föddes.

/Fru Pallin Sjöberg