Visst hade vi ett fantastiskt väder idag? Jag och minstingarna var inne på förmiddagen och efter lunch tog vi vagnen ner till affären och handlade inför middagen. Det var så skönt att ta en promenad och när vi kom hem fikade vi ute på altanen som vi har på framsidan. Liam har cyklat och sparkat sparkcykel i flera timmar och han är verkligen duktig nu. Övning ger färdighet!

När Samuel kom hem från jobbet satt vi ute och han fick sig en kopp kaffe innan vi åkte iväg och köpte en ny gasolflaska. Vi passade på att åka ner på affären för att handla inför morgondagens middag också. Vi fick ett specialuppdrag att åka till Stensund för att skjutsa mamma och Raimo till hotellet. Tillslut var vi hemma och påbörjade middagen. Sjukt gott fick vi äta och det blev även lite efterrätt så i morgon blir det en långpromenad!

Jag tog kort på mig själv idag och om några veckor är det dags att ta nya. Bilder på sig själv är så mycket mer inspirerande än allt annat. Det är också hemskt roligt att ha kvar bildrr för att minnas. Jag mår inte bra som jag ser ut och känner mig idag. Viggo har passerat 8 veckor och NU är jag igång igen, nu ska kilona bort och jag ska försöka få in vardagsmotion, mer än förr!

Min farmor har stickat dessa underbart fina kläder till Viggo, perfekt en sådan dag som vi hade idag..

När man åker bil kan de bli selfies

Såhär ser tydligen jag ut efter en promenad..

/Fru Pallin Sjöberg