Alltså så skönt! Samuel tål allt vilket innebär att nu finns det inget som kan stoppa mig i köket! Jag behöver inte göra om alla recept och inte laga flera olika maträtter. Nu är jag på gång och sjukt taggad!

Det blir alltid ägg till frukost, varför? Jo det ska jag tala om för er. Ägg är väldigt nyttigt, mättande och förbaskat gott! Jag står mig väldigt bra på ägg, bättre än något annat faktiskt.

Lunch har blivit ostpizza och ugnsomelett sista veckan. Ugnsomelett är så behändigt då man verkligen kan “tömma” kylskåpet och använda det man känner för. Jag brukar gå efter mitt grundrecept på typ 4-6 ägg, 1 dl grädde, salt, peppar och sedan kan jag tillsätta de jag vill ha i, tex skinka, tomater, broccoli, purjolök och paprika.

Middagarna är lite mer avancerade de dagar som jag hinner. Då provar vi ut nya recept som ska bli VÅRA recept. Idag blev det enkel middag för mig och Liam. Vi åt flintastek och kokt broccoli, mums!

Ikväll tog jag mig en bit semmelkladdkaka och en klick grädde, varför? Jag ville ha de och kände att det passade perfekt då jag inte fått i mig tillräckligt med mat. Givetvis hade jag kunna ta ett ägg men detta triggar inte MIG eller mitt sockersug så det funkar kanon.


/Fru Pallin Sjöberg