Den här graviditeten är hittills den värsta, i alla fall när det kommer till trötthet. Jag är så sjukligt trött! Jag skulle se Hollywoodfruar igår men efter halva programmet sov jag. Det är så sjukt, jag fattar liksom inte att det kan ta på så mycket.
nu när Samuel jobbar em så är det bara jag och mini hemma vilket betyder att kl 19:30 är det knäpptyst hemma och jag tror baske mig att även jag skulle kunna lägga mig då och sova.

Igår fick jag och Liam äta middag hos min mormor och morfar, tack gode gud för de! Jag hade ingen aning om vad vi skulle laga för mat och jag var inte sugen att laga mat heller. Vi fick skav och potatis till middag och det var sjukt gott. Efter middagen satte jag mig och kollade på kläder till Kasper. Han växer verkligen som ogräs och alla kläder är snart för små, IGEN! Jag visade mormor vad jag skulle beställa och hon erbjöd sig att sponsra en slant på kläderna. Jag har verkligen fantastisk tur som har henne i mitt liv. Barnen behöver både ytterkläder och vanliga kläder varje år, det känns så tokigt att köpa värdelösa kläder, jag vill hellre satsa på riktiga kläder, det kommer jag att ha igen i längden.

Nu sitter jag och söker efter en jacka till Liam, det är inte de lättaste att hitta begagnad så det lutar åt att köpa nytt. Jacka, byxa och mössa 1300:- det är ju som fått men jag skulle hellre vilja hitta detta begagnat då de knappt hinner använda kläderna.
Nu tänker jag vänta tills vi kollat vad “lillfisken” är för något. Är det en pojke kommer jag att slå till på nya kläder till Liam för då räknar jag med att “lillfisken” kan ärva dem. Är det däremot en flicka måste jag nog ta mig en funderare.

29399275-origpic-6a622d.jpg_0_0_100_100_550_550_100

Ni alla som har så fina bebismagar, var stolt över det. Jag kommer aldrig att få en sånhär fin mage som er. Eftersom att jag har så mycket överskottshud, sk limpa, på magen så hänger min mage under bebiskulan om ni förstår. Jag är säkert inte ensam om det men ni ska veta hur otroligt tråkigt det är. Jag kommer ALDRIG att få en sån mage då jag har bestämt att skjuta på min bukplastik tills jag är klar helt och hållet. När vet man förresten att man är klar? Vissa vill ha 1 barn medan nästa kanske vill ha 8 barn. Det är så olika och jag är någonstans på mitten, jag kan absolut tänka mig fler barn än 4 i dagsläget. Dock vet jag inte hur jag känner när den här lilla är ute.

index2

Kosten då? Det går käpprätt åt helvete och jag har helt tappat kontrollen. Jag har ett vansinnigt sug efter juice och apelsiner hela tiden. Jag har bakat bullar, krämkakor och massa annat sockrigt. Dock behöver jag inte äta bara för att det finns, inte nu, men förra veckan åt jag massor. På något sätt kan jag bli mättad och nu känner jag inget sug efter något sött. Jag vet att jag borde ta itu med kosten nu när jag pluggar och är gravid. Jag har tagit några beslut som gäller tills vidare, jag kommer att tillåta mat som vi kan “odla” själv. Direkt jag sa de till min man började han fundera hur man odlar makaroner, haha, min tokiga älskling! Jag kan liksom inte utesluta allt ur vårt hem och de som jag kan kontrollera tycker jag kan få stanna kvar i huset. Det gäller bara att äta med måtta vilket kan vara svårt. Min man och barnen har inga problem med det så gissa vem som kommer att få kämpa?

Nu ska jag gå och ta koka ett ägg och sedan ska jag äta ägg och avokado till frukost här på jobbet. Sedan kommer resten av företaget på morgonfika. Det är alltid lika trevligt! Onsdagar händer det inte så mycket på jobbet så jag ska passa på att plugga mellan varven. Igår hann jag inte läsa ens en rad så det är verkligen olika!

/Fru Pallin Sjöberg