Idag då jag besökte min mormor så sa hon “Va bra att du kommer, eran bröllopspresent har kommit.” Jag påpekade att det är över ett år sedan vi gifte oss och hon skrattade och sa “Jo, jag vet de, men vill du ha presenten?” Hon kommun med en kartong från fyrklövern och öppnade upp den. Gissa vad som låg där?! Mina tallrikar från servisen jag önskat mig sedan den släpptes! Moments by Maria Montazami, har ni hört talas om den serien? Det är iaf en sjuuuukt snygg matservis som jag önskat mig! Jag trodde inte mina ögon, så sjukt lycklig som jag blev! Vi tittade igenom lite och plockade upp en del av servisen och ställde upp den. Sedan pratade jag om att de skulle ha funnits kaffekoppar och sådant till, gissa vad? De finns! Så nu önskar vi oss kaffesetvisen och glasen till vår serie.

Det är den absolut bästa presenten jag fått! Detta är så magiskt och jag har fällt mer än en glädjetår idag. Min mormor och morfar är tametusan bäst på riktigt! Tusen tusen tack för att ni är ni ❤️

Vad mer har hänt idag? Jo vi har tagit en promenad och startat skotern och sedan har vi mest städat här hemma. Det är så skönt att röja undan mitt i allt kaos. Jag passade på att flytta runt i köksskåpen så nu får min man de lite kämpigt, haha! 


Jag passade på att köpa min man en ny jacka. Jag är så less på hans jackor som spricker i sömmarna, luktar unket, har fläckar och nöts fort. Samuel använder kläderna på riktigt, han behöver kvalitet istället för kvantitet! Jag köpte honom en likadan Haglöfsjacka som jag själv har då jag är väldigt nöjd med min. Jag hoppas att han kommer att bli lika nöjd som jag!


Innan jag gick och la mig ikväll passade jag på att sy ett fodral till dynan som vi har i Viggos matstol. För de första var dynan skitful och sedan blir den så ä kliv fort. Nu ska jag bara sy till några fler överdrag och sedan ska dynan tvättas och plastas in. Det får dock bli nästa veckas projekt, eventuellt.


Nu är det dags att sova. I morgon är det Sagas dop så jag och småkottarna åker iväg efter lunch i morgon. Då de inte riktigt är 100% kry så blir det nog inte så långvarigt. Huvudsaken är att vi får vara med på dopet av fasters flicka.

Bild från vår promenad.

Viggo älskar att fotograferas!


Gonatt! 

/Fru Pallin Sjöberg