Ja, jag fick tillslut ge mig då inget händer på vågen och motivationen började tryta. Eftersom att jag har gjort resan så många gånger så borde jag ha koll. Det har jag, jag vet precis hur jag ska äta och så men jag gör det inte. Jag kanske stoppar i mig en ölkorv här, ost där och lite kött. Det drar fort iväg åt fel håll. Jag kan liksom inte trycka i mig för mycket protein! För att inte tala om kaffe, herregud jag kan ju hinka i mig 8-15 koppar om dagen och det blir många gram kolhydrater! Nu har jag bestämt mig för max 4 koppar om dagen, det blir ca 4 g kh. 

Jag försöker ligga på 10 g kh per dag och då kan ni ju räkna ut själv att någonstans måste man dra ner. Det går bra, faktiskt! Jag tar två koppar på morgonen med min man och sedan tar jag en eller två när han åker iväg på jobbet. Det får liksom räcka! Vet jag att de kommer folk på besök får jag kanske skippa kaffe på eftermiddagen eller så får jag helt enkelt skippa det helt när besöket kommer. Det är inga större svårigheter faktiskt, ingenting som stör mig snarare tvärt om. Jag har druckit för mycket kaffe, ohälsosamt mycket och nu är det slut me de.

Min frukost bestod av ägglatte och ett stekt ägg i morse. Jag står mig bra på det enda fram till lunch om inte ännu längre! Såhär såg de ut i appen i morse. 

Jag vill verkligen rekommendera appen till er som är osäker och er som är så säkra men inte för något resultat. Appen är så bra att den påminner också, skitbra!

/Fru Pallin Sjöberg