Tänk va tiden går fort när man har roligt! Kasper firades enda fram till kl 20 då det var Gonatt! Han och Liam somnade på några sekunder ikväll. Det är inte konstigt med tanke på att barnkalaset började 12 och slutade 14. Sedan kl 17 började vuxenkalaset och höll på till 20. Dagen har varit jättebra och Kasper fick väldigt fina presenter, massor av kärlek och uppmärksamhet. Att få vara i centrum är hans grej och det har han fått från mig. 

Jag hade gjort tacopaj, västerbottenostpaj och smörgåstårta till middag. Våra gäster åt och tyckte att det var gott. Jag hade även gjort massor med ostchips, det finns kvar en hel del så jag vet vilken familj som festar till det i morgon med!

Jag valde att inte baka någon tårta i år just pga den enkla anledningen att ingen av barnen eller jag själv har behov av en tårta. Det petas mest och sedan får man slänga större delen. Sedan tycker jag inte att de behöver en massa socker! På barnkalaset serverade jag fruktspett till barnen och de var hur nöjda som helst! Det är oftast vi vuxna som gnäller om att de inte finns socker på bordet och tycker att det är så konstigt. Det är inte synd om mina barn, de behöver inte socker! Jag finner substitut åt dem som de själva gillar. Som tex Kasper, han gillar inte choklad så mycket men jag gjorde några chokladbollar som han älskade! Liam är inte så förtjust i sockerkaka men jag slängde ihop en mandelkaka som jag gjorde cake pops av och de älskade han, trots att utsidan var mörk choklad.

I morgon önskade Kasper banantårta till frukost så ni ligger jag och funderar om man kan göra en mugcake. Det blir lite googling och sedan får jag vackert testa ! Annars kanske jag steker bananpannkaka till dem, de kanske skulle uppskattas!

Jag hade svårt att föra in i appen ikväll men jag höftade lite och jag hoppas att det blev bra. Dock hamnade jag lite över men det får jag kompensera med massor av motion och kanske ett liiiitet liiiiitet underskott i morgon. Jag tog iaf en tur på  löpbandet ikväll, fick ihop en timmes promenad. Sjukt stolt över mig själv!!

Mina fina killar! De driver mig till vansinne men samtidigt så är hjärtat som bomull! ❤️


Dessa två! Den ena tröttare än den andra efter en tuff dag i skogen för Samuel och en tuff dag på kalas för Viggo.

Tänk om alla fick vara lika lycklig som jag! Det riktigt bubblar i mig av lycka och det är så skönt att bara känna all kärlek och positiva vibbar. 

/Fru Pallin Sjöberg