Jag minns inte om jag nämde att när jag var hos sjukgymnasten bad hon mig träna. Inte vilken träning som helst utan jag skulle använda appen MammaMage. Jag har tränat varje dag, på riktigt! Varje dag har jag tränat med appen. Jag har lovat mig själv att försöka och än så länge går det kanon. Jag har även fått in lite rutin på att promenera, antingen utomhus med vagnen eller hemma på löpbandet. Jag är nöjd, väldigt nöjd faktiskt! Mitt första delmål är att komma ner till min bröllopsvikt. Det är en bit kvar men jag närmar mig med stormsteg.

Jag har använt mig av lifesum sen den 30:e augusti. På den tiden har jag tappat inte mindre än 3 kilo. Ett par centimeter har också försvunnit här och där. Det känns, syns och hörs! Jag skryter inte, jag peppar mig själv och ni är många som peppar mig att fortsätta.

Nu har jag blivit förkyld och det känns så tungt. Jag har gett mig fn på att inte kasta in handduken så ikväll förberedde jag två wrap så att de bara är att fylla i morgon. Jag tänker inte tillåta ett bakslag just nu! 

Sista tiden har jag bloggat mindre och använt mig av Instagram. Jag resonerar som så att om folk inte orkar se mina bilder så är det lätt att sluta följa! Jag har mer och mer minskat Facebook-användandet och ökat Instagram-användandet då instagram är väldigt mycket mer positivt än Facebook. Jag behöver inget negativt i mitt flöde, det tjänar ingenting till. Jag har ett fantastiskt bra liv med underbara barn, en man som jag avgudar, fantastiska släktingar och vänner som är stjärnor, vad mer kan man önska sig?

Jag är så grymt lycklig och det retar otroligt många. Att jag dessutom är positiv verkar vara förödande gör vissa. Tänk vilka vändningar som kommer i livet, det är så fantastiskt. Trots att min man är på upptäcksfärd så ligger jag här hemma i vår gigantiska 210 cm säng och njuter av att jag är en del av allt vi har tillsammans. Om några timmar är det morgon och få ska vi morgonmysa i sängen innan vi stiger upp, de lovade barnen innan de la sig./Fru Pallin Sjöberg