I morse när Kasper och Samuel åkt iväg på skolan ringde jag sjukan ang Liam. När de ringde upp fick vi en tid 13:30 men 20 sekunder efter samtalet ringde hon upp igen. Nu fick vi en tid kl 9:00, alltså var det bara att dricka upp kaffet och klä Liam. Väl på sjukan träffade vi Samuel som också var där, han fick följa med oss in till läkaren. Läkaren var jättebra då Liam visade att han var rädd. Han lyssnade på hjärtat, lungorna och tittade på hans armar. 10 minuter senare fick vi lämna rummet och gå över på Apoteket. Lunginflammation har lilla älsklingen dragit på sig. Jag kan bara meddela er om att han gillar INTE att ta medicin i vanliga fall och nu är det nästan omöjligt. Kåvepenin frukt är väl ingen hit hos någon egentligen men fyfan va han lider och jag med honom!

Ikväll är första gången på länge som pojken äter. Han ville ha en macka och självklart fick ha det! Jag är så tacksam att han dricker hela tiden och nu när han ville ha en macka gjorde mig hoppfull om att få min spralliga pojke tillbaka. Den här killen som jag har hemma nu sover i stort sett hela dygnet. Nu håller vi tummarna att han snart är frisk.

 /Fru Pallin Sjöberg