Idag bestämde jag mig för att tvärköra till Lycksele för att köpa lussekläder till kidsen. Jag ordnade så att Kasper fick hämtning på skolan samt att hans pappa följde honom på innebandy. När jag skulle ut och starta bilen var den strömlös! Jag brann av direkt men fick snabbt hjälp av Tomas. När bilen var igång packade jag in barnen och sedan åkte vi. På vägen insåg jag ännu en gång hur vackert vi bor.

När vi kom fram åkte vi en snabbis på Jysk. Liam sprang runt som en galning några minuter men tillslut så förstod han att det inte är okej. Han gick runt runt runt och tittade på sängkläder och julpynt. När jag var klar parkerade jag vagnen och lyfte upp Viggo, då frågar Liam varför vi inte skulle köpa nått om vi gick in? Ja, ibland blir det så, svarade jag. Så konstigt mamma, ska vi tävla till bilen? Frågade han. Gissa om ha hade spring i benen!!

Vi åkte i alla fall vidare till Lilla bageriet och tog en fika. Liam valde en saffranswrap och en Merfestis medan jag tog en Latte. Jag VET att Liam hatar mandelmassa men jag lät honom ändå köpa wrapen. 4 tuggor senare var den äcklig och blev liggande på tallriken. Viggo smaskade i sig en banan och sedan skulle vi vidare.

Just då vi satt oss i bilen hörde Samuel av sig och vi plockade upp honom på hotellet. Vi följdes in till stan och köpte barnens kläder, torrschampo och en julklapp till Viggo från min mormor och morfar.

Vi åkte vidare till Samuels pappa där vi fick middag och kaffe. Helt perfekt och fantastiskt gott! Nu var klockan mycket och vi fick skynda oss hemåt. När vi kom hem hade Kasper somnat så Liam, Viggo och Samuel fikade innan vi la isäng barnen.

Nu är det dags för mig att se lite film och sedan sova. I morgon är det en ny dag och jag hade tänkt hinna handla, baka och förbereda mat medan barnen är på skola och dagis.


/Fru Pallin Sjöberg