Idag känns det som att tiden bara rann iväg. Jag hann bara ner på jobbet en sväng för klädprovning och sedan hem för att lägga beställningen. Efter 2 misslyckade försök till bakning satte jsg mig i soffan med minstingen och då var klockan redan 15. Timmarna mellan 10 och 15 hann jag inte vara med på! Jo just de, jag kastade in kyckling i ugnen vid 15 och när Samuel kom hem från jobbet var det klart! Enkelt!

Det känns som att jag tappat greppet om hus, hem och planeringar. Vad har ni andra för strategi och hur lägger ni upp era dagar som föräldraledig?

Det händer verkligen massor med Viggo nu. Han kämpar med att försöka få sig framåt och det syns att snart är friden slut. Han har tagit sig bakåt i månader men inte greppat hur man gör för att komma framåt. Det här med att gå är något som han älskar och vi brukar försöka ha honom att gå utan gåstolen och mellan oss. Han kan stå själv några sekunder men vågar inte släppa taget helt och hållet då han ska gå men det kommer. Jag är inte de minsta orolig!

Vårt nyaste tillskott, Blaze, han och Viggo kommer väldigt bra överens. Viggo har lärt sig att säga ifrån och Blaze förstår mer och mer vad som är okej och inte. De leker väldigt mkt tillsammans, givetvis med 100% uppsikt från en vuxen.

Herregud, nyss satt jag i soffan och sorterade tvätt medan jag avverkade ett avsnitt av Wahlgrens värld, just love them! Jag HATAR att sortera underkläder, finns det inget superbra knep?

/Fru Pallin Sjöberg