I morse steg vi upp strax innan halv sju och gjorde oss i ordning för att åka till Umeå. Storkillarna ringde och ordnade barnvakt igår, så de var redan borta. Vi började köra mot Lycksele och jag postade en bild på insta där våran Emma skrev och frågade om vi skulle lämna mini hos henne. Jag svarade att vi skulle ha tagit med oss henne istället. Efter ett tag bestämde vi oss för att köra över Lycksele för att plocka upp henne. När vi kom till Lycksele lånade Samuel toan av Emma och sedan åkte vi till Umeå.

Vi hann med Media Markt där vi shoppade julklappar till kidsen och sedan svängde vi om biltema. När allt sådant var avklarat åkte vi ut till Avion och Ikea. Vi käkade jullunch och när vi skulle gå träffade vi på min mamma och hennes väninnna. Vi tvärsurrade och sedan började vi vår shopping. Tyvärr gick de åt skogen då mitt porslin inte fanns! Jag blev lite ställd så allt blev så tokigt. Jag vet inte om jag kom hem med de jag behövde men billigt blev det i alla fall.

Vi gick runt i några affärer och shoppade några smågrejer innan vi tog en fika på Espresso House. Gissa vilka som satt där? Min mamma och hennes väninna. Världen är allt bra liten! Jag och Viggo steg upp och började gå, han måste ju få röra på benen han med tyckte jag. Samuel tog över en stund och sedan tog Emma över! Jag och Samuel gled in på en leksaksaffär och köpte en julklapp till Verner. Klockan rusade iväg och vi beslutade oss för att åka hemåt. 

När vi kom fram till Lycksele åt vi en sen middag på Golden Bar tillsammans. Jag harr få mig några kort på Viggo och Emma innan det var dags att skjutsa hem henne. Nästa gång skjutsar vi inte hem henne, då tar vi med henne till Sorsele istället.

Nu sitter vi i bilen och har en bra bit hem. Det har varit en fantastisk dag på många sätt och När vi kommer hem blir det kudden direkt. Klockan ska ställas på 06:30 för min stora kille ska iväg på innebandymatch i morgonbitti. Stora killen ska lämnas vid bussen 7:45, alldeles själv! Hans pappa kommer att åka till Arvidsjaur och heja på honom. Det bestämdes redan förra veckan. Hemma kommer Samuel att starta röken och jag ska väl slå in julklappen till Verner och montera julgranen så att vi kan klä den då Kasper kommer hem från matchen.

/Fru Pallin Sjöberg