Hej allihopa!

Jag testade att blogga på nouw ett tag och i början var det kul men tillslut började jag längta hem. Det är ju liksom här jag hör hemma!

Nu är det nytt år jag jag känner mig så taggad! Jag har under några veckor läst massor av böcker, artiklar osv för att hitta tillbaka mig mig själv och min kunskap.

Jag är trött på min storlek, vikt, utseende och framför allt mitt mående. Nu är det dags att ta itu med problemen. Allt hänger liksom ihop! Jag har smygstartat redan idag för att dra igång ordentligt när vi tömt kylskåpet på all julmat ?

Tanken här framöver är att fokusera på maten, det är ändå 80%. Eftersom jag fått fel i mina fötter tänker jag ta det väldigt försiktigt med träning. En sak i taget liksom!

Idag har det faktiskt gått riktigt bra! Jag känner att jag haft kontroll från morgon till kväll. Det finns kokta ägg i kylen och färdiga biffar i frysen, i morgon åker de fram och kommer att få ligga i kylen. Jag måste ha bra nödmat lättillgängligt första tiden!

Det har slunkit ner en hel del godis och annat skräp under de senaste månaderna. Det är inget jag är stolt över men jag sörjer inte heller, jag har konstigt nog haft bättre koll än någonsin och kunnat kontrollera det.

Men, nu är det nya tider! Låt oss gå mot ett friskare och lättare 2018 ?

/t0kliten