Hej å hopp!
Har inte varit speciellt pigg å kry sista tiden. Kroppen värker som aldrig förr. Hade helst sluppit detta h-vete. Att inte kunna, sitta eller stå i ordning är inte roligt. Förra veckan så var jag hemma pga av värken. Det underlättar när man kan lägga sig när som helst eller sitta bekvämt. Min stol på jobbet är ju riktigt fin att sitta i men ändå så gör den ont. Jag kanske bara ha blivit gnällig på sista tiden, men då får ni banne mig stå ut me de..!

Är på jobbet nu och än så länge håller jag ihop. Det var lagomt me gods i morse så jag slapp slita redan från morgon. Tackade även nej till hjälp eftersom att det rörde sig om paket under 10 kilo i morse. Får jag ha så här resten av tiden så kan jag ju leva, men de bör helst inte bli värre. Ska snart stänga för lunch och idag blir de lunch hos min mormor, snacka om tuuuuur! Hinner kanske träffa lilla hjärtat som är och kör traktor nu efter lunch ;)

Bmwn är för övrigt hämtad från Hoting och vad jag ser är det inga fel på bilen. Känns riktigt bra att lämna bilen till dem som kan! Jag kommer att lämna min bil i Hotning så länge de sköter sitt jobb och jag har varit sjukt nöjd hittills!

Puss å hej, älskar dig!