Jaaaaaa, äntligen helg!
Idag vaknade liten kring halv 7 å ville upp. Jag fick honom att mysa en stund innan de var toalettdax, sen ville han se Emil i Lönneberga. De fick han och jag fick vila mot honom :)
Sedan var de fixadax i sängen och mys! Efter lite tittande på traktorer så ville han gå ut och åka stjärtlapp, sagt och gjort. Vi klädde oss och gick ut och åkte, hann även va i grillkåtan en stund innan Kasper ville ha solglasögon, eftersom att vi inte hittade några fick vi åka ner på järnhandeln och köpa ett par. Sen hem igen och då gick vi och tittade på en annan hög, mkt större hög. Efter en stund ville Kasper in så vi gick hem och klädde av oss för att sedan fixa lunch. Anna kom och hälsade på så vi bjöd henne på lunch och kaffe, mkt trevligt!
Sen så har vi byggt pussel, städat och påtat på. Nu ligger jag i soffan och längtar efter min stora kärlek!

Förresten så har jag fått min hjälm av älsklingen! Han kom på jobbet och sträckte fram hjälmen och sa “-Får jag köpa din?” Hur gullig är han inte? Han skämmer verkligen bort mig!!

Alla hjärtans dag trodde jag att bara jag och Kasper skulle fira, men någonstans i mitt huvud trodde och hoppades jag att han skulle vara hemma.
Jag köpte en present till honom, hämtade liten på dagis och åkte sedan hem. Hemma möttes jag av tända ljus i heeeela huset, dukat bord med fantastiskt fina rosor, ljushållare, hjärtchoklad, ett hjärta av gelehjärtan och middag. Kan meddela att han verkligen chockade med de fantastiska han gjort, bättre kunde de inte bli!

20130216-165229.jpg

20130216-165239.jpg

20130216-165316.jpg

20130216-165325.jpg
Älskar dig Samuel Pallin, hoppas att du är min för evigt!