Otroligt!
Det är helt otroligt att kärleken bara växer och växer! När jag trodde att jag hade nått toppen, fortsatte jag bara att klättre. Herregud så underbar människa du är Samuel! Du är mer än bäst och jag trodde verkligen inte att det kude vara såhär härligt att leva!
Att jag har ont kan jag liksom bortse från rätt mkt när jag är med dig, allt blir mycket lättare då. Jag älskar dig så otroligt mycket och nu vill jag ha hem dig!

Åhh, min fina son var in och gav mig massa pussar innan han skulle åka till Lycksele med sin pappa. Hade fina Malin och Tova på besök här på jobbet. Jättemysigt som vanligt! Två gånger kom de till och med, andra gången kom Malin in med små semlor som vi smaskade i oss.. :) Tack Malin!

Nää, nu ska ja snart stänga och fara hem. Privatchaufför skulle jag visst få, max tur! :)

Puss å hej, ja älskar dig!