Vissa människor beter sig så underligt.
Att man bara kan bete sig såhär utan att veta vad man ställer till med är otroligt. Du kommer att märka att det du håller på med inte kommer att vara till din fördel, ingen annans heller, i alla fall ingen du tror. Du förstör för fler än du någonsin kunnat föreställa dig, tråkigt men sant!
Det ä bara att konstatera att alla tänker inte hela vägen fram, tyvärr..

Jag är så tacksam att jag har mina vänner och bekanta som verkligen har förklarat läget i detta. Det känns bra att man känner folk som satsat på att utbilda sig. Man borde kanske själv utbilda sig till något vettigt i framtiden?

Har haft en bra kväll ikväll. Hälsat på Malin, Adam å Tova en snabbis, hunnit pussa på min son å sedan hälsat på Therese och fått kaffe.
Nu är klockan mycket, jag och bebis är trötta och ska sova.
Hundarna tog ja in ikväll, gissa om ja e stolt över mig själv ;)

Saknar dig hjärtat!!
Puss å hej, jag älskar dig!