Jah! Äntligen har jag fått tummen ur och beställt mer grejer från Bodystore.com. Den här gången fick det bli Cocosa Pure och de var dessutom billigare än vanligt!! Jag har av någon konstig anledning börjat tycka att kokosoljan med smak inte är så god längre. I vissa bröd och vissa maträtter smakar det inte alls bra så nu äntligen väntar jag min på laddning kokosolja. Jag beställde även sukrin melis och kokosmjölet aman prana då den inte går att köpa här i Sorsele. Jag ska testa och se om det är något som kommer att användas hos oss eller om jag lika gärna kan vara utan. Det är ju snart födelsedagsfirande i flera veckor så jag måste ladda upp lite :)

cocosa
Länk till Cocosa Pure

 

 

 

 

 

 

 

Jag längtar tills de kommer, då ska jag prova att baka en botten till smörgåstårtan. De jag tidigare gjort har inte varit så bra som jag vill ha dem och de ska vara både mandel och äggfri. Det är INTE lätt att komma på nya recept som passar alla i våran familj ska ni veta.

/-t0kliten