Jag har haft långhelg med familjen. Helgen blev inte som planerat då vädret inte alls var på vår sida men vi gjorde det bästa av situationen ändå. I fredags åkte vi till Ske-å och lämnade in min klänning för justering och lät barnen leka på Leos lekland. När barnen hade fått lunch och lekt massor bestämde vi oss för att åka och handla innan vi åkte hem. Det blev dyrt, vansinnigt dyrt eftersom att barnen behövde skor, kläder och presenter för att Liam fyller år på fredag. Jag passade på att unna mig ett par byxor och några tröjor som var på rea då min garderob håller på att vara för stor igen.
Vårat sista mål blev Tre Kronor där vi käkade middag och sedan åkte vi hemåt. Resan gick toppenbra och väl hemma stoppade vi i säng barnen och la oss och såg en film, eller ja, iaf Samuel såg filmen ;)

Lördag åkte vi i väg på nalo och Kasper fick åka slalom med Samuel medan jag lekte i backen med Liam. Liam har inte nog stora fötter för skidor så det fanns ingen möjlighet att ta med honom då vi inte har någon bra bärstol och att han väger lite väl mycket nu.

Söndag så lämnade vi Liam till min mormor och morfar. Jag hoppade upp på brädan för första gången på 12 år och efter lite justeringar av bindningar och skobyte gick det galant. Det var otroligt att se Kasper i backen, vilken duktig kille! Dagen blev kanonbra trots att vi hade otur med vädret.
Vi åkte till mormor och morfar där vi blev bjudna på middag och det var helt fantastiskt skönt. Barnen hade supermysigt och inget gnäll när vi skulle hem.

Måndag, ja, igår alltså åkte vi till Lycksele och köpte en kostym till Samuel innan vi käkade lunch med min lillebror. När lunchen var intagen och vi hade surrat ett tag var det dags att åka till lassa med Kasper. Han och M gick i väg och vi andra satt kvar i väntrummet som är FULLT av leksaker. Liam roade sig medan Kasper var borta och vi fick även besök av Samuel bror en stund. Sedan var det dags att shoppa de sista såsom tandkräm, tvål osv på dollar innan middagstid. Vi åkte ner på Golden och käkade en fantastisk middag och sedan körde vi ner till Hedlunda för att besöka min pappa och Anna-Carin. Vi fikade och surrade innan vi slutligen var tvungen att åka hem. Väl hemma stoppade vi i säng barnen och även oss själva.

Tisdag, ja, det är ju då alltså idag. Jag vaknade upp och ville inte alls stiga upp, inte för att jag var trött eller så utan bara för att. Jag tog mig en kopp te och satte mig i soffan och slötittade på nyhetsmorgon. Jag var inte alls sugen på att åka på jobbet, inte för fem jävla öre. Jobbet som har varit MITT liv, de som jag har älskat mest av allt har nu hamnat på sista plats. Det är inte roligt längre och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt det…. Något är fel, vääääääldigt fel!

Hur som helst så önskar jag er alla en riktigt bra dag!

/-t0kliten