Hej å hå, då var Liams kalas över för det här året, eller?
Näääää, han kommer ju att få ha kalas med mig på söndag också, givetvis! Då kommer ju alla tillbaka och även storebror :) Farmor kommer också att komma men efter helgen och alla jobbpass är avklarade.
Just nu ligger minikotten i sin säng och sussar sött. Han knoppade in 19:30 full av glass, godis och yoghurt. Vi hann knappt borsta tänderna innan han somnade.
Jag fick tid att stöka bort i köket och diska en maskin. Passade på att UNNA mig lite torrkött såhär på kvällskvisten. Inser också att torrkött framkallar hunger vilket INTE gillas. Ska dricka lite vatten och se om det går över eller om jag ska ta mig ett ägg innan även jag ska knoppa.

Liam har haft en otroligt trevlig kväll med fina presenter och alla fina som kom på hans kalas. Han är otroligt fäst i alla som kom ikväll och jag är så lycklig att ha er i våra liv. Smörgåstårtorna verkar ha smakat rätt okej med tanke på att en tog slut. Då finns det kvar en hel till på söndag då det är dags för kalas igen. Känns riktigt skönt att det finns kvar så att jag slipper stå och baka om nätterna.

I morgon hoppas vi på fint väder och möjligt en liten skotertur. Jag känner att det inte alls skulle vara så tokigt att lukta lite skogsrök och SKOOOOOOTER! Ska försöka få med mig min sambo, OM han orkar, annars får han stanna hemma faktiskt! Det gäller att ta vara på dagarna nu, helt plötsligt går det inte att köra längre.

/-t0kliten