Äntligen är barnen samlade hos mig! Det bubblar i hela kroppen när vi blir återförenade varannan vecka. Barnen retar gallfeber på varandra men samtidigt njuter de för fullt. Första kvällen är alltid värsta kvällen, de liksom måste få retas. Så länge se småretas och busar ingriper inte jag, de brukar lösa det mesta själv.

Nu sitter jag i soffan och försöker se tv men jag haf så många planer att jag knappt förstår vad jag tittar på ;) I veckan kommer garaget att bli vinterfärdigt och Samuel kommer att få hem sin julklapp. Jag gillar ordning och reda och därför köpte jag såna här verktygsvagnar till Samuel i julklapp. Nu jävlar ska garaget vara snyggt och prydligt, precis som jag vill ha det! Nästa projekt blir lilla hallen och den ska baske mig vara klar innan veckans slut.

 Tänk då härligt att få öppna en låda och se att verktygen verkligen ligger där och inte utspritt i hela garaget?! Jag längtar verkligen!

Barnen sover sött och deras små snarkningar är verkligen ljuv musik. De är sådan lycka att få vara mamma åt dessa två gossar. Jag skulle aldrig byta bort dem mot något eller någon annan i världen. De ger mig en otrolig livsglädje och för att inte tala om energin somnade ger. I morgon hoppas jag att vi kan ta en omgång med något sällskapsspel som vi köpt till barnen. Lägga bort telefonerna, stänga av tvn och bara sitta och umgås som förr, det är verkligen nyttigt!

  

  
/Fru Pallin Sjöberg