Ibland skulle jag vilja klona mig, det skulle verkligen behövas. Jag sitter och försöker plugga mellan kunderna på jobbet. Det blir många avbrott på en dag. Bloggen hinner jag inte med lika mycket som jag skulle vilja känner jag. Jag anser att min utbildning är mycket viktigare än bloggen i dagsläget och jag vet att det kommer dagar då jag har mer tid.

Bebis håller på att vara med livlig och med tanke på hur mycket han rör sig så börjar det nog bli lite trångt. Nästa vecka är det besök hos bm och då kanske jag får veta när det blir snittdags eller iaf en tid för att planera in snittet. Det är mycket som ska ordnas inför den kommande födseln.
Barnen ska vara hos barnvakt, hundarna ska ha hundvakt och huset ska skötas medan vi är borta. Sist var vi borta 4 dygn från barnen och det va HEMSKT! Den här gången kommer det inte alls att vara så om jag får bestämma. Då ska barnen vackert få komma och hälsa på trots att det blir smärtsamt att säga hejdå.

vaggord-ingen-annan-an-mina-barn-kommer-kunna-forsta.jpg

/Fru Pallin Sjöberg