I morse vaknade jag när Samuel och Kasper smög ut ur sovrummet. Jag hörde när Samuel gjorde kaffe och Kasper tittade på tv. Liam låg kvar i vår säng och hans andetag var djupare än tidigare i veckan. Jag låg kvar och njöt av tystnade och lugnet i huset. Efter ett tag skickade jag ett sms till Samuel om att ljus är mysigt. Han tände ljusen i hela huset, så som jag brukar göra och han fyllde min tändare med gas så nu slipper jag springa runt med två tändare. Efter ett tag kom han och Kasper in i sovrummet och vi fick mysa allihopa. Medan vi låg där så började jag prata om bion och Samuel sa då: “Vi skippar bion och åker till Pite å badar istället” Kasper skrek av lycka och hoppade på mig och kramades å pussades. Det var bara att stiga upp, blåsa ut ljusen och börja packa badväskorna medan Samuel fixade fram frukosten. När vi hade ätit frukost klädde vi oss och åkte mot Pite. Väglaget var inte de bästa men vi tog oss dit helskinnade. 

 Väl framme på havsbadet åt vi lunch och sedan löste vi in oss. Pojkarna gick till sitt omklädningsrum och jag till mitt. Vi träffades utanför och gick sedan och badade. Det blev några åk i rutschkanorna, bubbelpool, ångbad och massa lek. Vi tog en liten glasspaus och sedan badade vi igen. Klockan började bli mycket så vi avrundade med två åk i rutschkanor och sedan blev det att duscha och byta om.

Vi bestämde oss för att äta i Pite. Dock hade vi ingen aning om vars så vi drog en ragg och hittade ett ställe som såg bra ut. Kasper önskade pizza så då blev det pizza. Han åt hur bra som helst, mer än mig och det var värt varenda krona.  

 Liam orkade tyvärr inte vara vaken när vi skulle äta men det förstår jag. Det har varit en dag med massa bus och det tar på. 

 Nu passerar Arvidsjaur och väglaget ser bättre ut än i morse. Dock har vi hyfsat med obalans pga väglaget under dagen. Båda barnen har somnat i bilen efte en fantastisk trevlig dag. Detta var verkligen en alla hjärtans dag i min smak och jag tror att mina älskade familjemedlemmar håller med mig. När vi kommer hem ska vi stoppa om barnen och sedan ska jag mysa ner i min mans famn och njuta av livet med min påhittige man! 

 
/Fru Pallin Sjöberg