Hej Gerhard!
Jag vet att du vakar över oss och Liam sa igår: “Mamma, jag ä inte rädd längre”. Jag tror att det beror på dig, eller jag är nog rätt säker.
Minuterna går och jag försöker hålla huvudet över ytan. Det går sisådär!
Idag var första gången jag var på affären och det gick skapligt. Skönt att se annat än väggarna här hemma innan Samuel åkte iväg på jobbet. När han åkte blev det så innihelvete tungt! Jag har suttit och tagit fram lite bilder på dig från datorn. Det gjorde så ont men samtidigt inte. Du var så lycklig Gerhard och det syns på varje kort. Jag känner sådan enorm värme då jag tittar på bilderna och minns. Jag hittade även några filmsnuttar och att få se dig och höra din röst är så magiskt, jag önskar bara att jag kunde få stiga in i filmen och krama om dig och berätta hur tomt de är.

Du ska veta att vi finns för varandra här hemma. Jag vet att du hade velat att vi hör av oss till varandra och det har jag gjort. Jag tänker finnas för våra nära och kära för det var något som du önskade.

Jag försöker vara stark men så fort jag är ensam så brister jag ut i gråt. Ögonen är uppsvällda och näsan är röd, men de bjuder jag på. Jag måste få sörja min familj, för vet du, DU var min familj Gerhard! Jag kanske sa att du var som en farfar för mig men i själva verket var du nog mer som en pappa faktiskt. Titeln spelar egentligen ingen roll för du betydde så mycket för mig att de inte går att beskriva.

Jag har under dessa dagar verkligen insett vilka människor man har runt omkring sig som finns för en. Jag är inte arg, ledsen eller besviken bara lycklig över att bara omge mig av folk som betyder något, resten får vara med de som betyder något för dem. Jag önskar att jag kunde bli som dig Gerhard och det ska jag tametusan sträva efter.

Min Gerhard, du såg gott i alla och hade ett stort och varmt hjärta, olyckligt nog slutade det att slå för tidigt, väldigt för tidigt. Jag är så glad att jag fick all den här tiden med dig och att du alltid fanns där för mig och barnen. Du har alltid varit vår klippa. Jag vill ha dig tillbaka, hjärtat går sönder och luften tar slut i lungorna utan dig, men hur mycket jag än skriker så kommer du inte tillbaka.

Jag älskar och saknar dig!

/Din Lillsnurpa